Domenii web abuzive

Domenii web - inregistrare abuziva Orice revolutie tehnologica vine cu parti bune, alte rele. Internetul pe de o parte este sursa tuturor rezolvarilor, iar domeniile web sunt sansa companiilor de a se promova. Ce se intampla cand au loc abuzuri? Ce inseamna abuz in rezervarea unui domeniu web?

vezi tot articolul Postat la 15 Februarie 2017

Avocat drepturi autor programe informatice

Internetul a devenit noua forma de proprietate, iar specializarea in avocat drepturi autor programe informatice  devine o necesitate. Expertiza profesionistului se extinde dincolo de granitele juridice. Avocatul care apara drepturile de autor pentru aplicatii Internet si mobil devine un consultant care intelege domeniul tehnologiei informatiei si necesitatile clientului. La ora actuala exista o singura Lege a drepturilor de autor pentru toate formele de creatie, inclusiv programe informatice. Abilitatea avocatului de a delimita si apara proprietatea intelectuala a clientului, specializarea acestuia, se impune ca o necesitate.

vezi tot articolul Postat la 06 Februarie 2017

Ghid complet infiintare ONG

 Eu-LegalServices isi propune sa vina in ajutorul tau cu informatii foarte utile si va descriem mai departe un ghid practic de infiintare ONG, asociatie sau fundatie prin care prezentam pasii pentru a infiinta un ONG intr-un timp cat mai scurt.

vezi tot articolul Postat la 26 Iulie 2016

Daca ai deja o firma poti sa iti achizitionezi o masina!

Formele juridice ca: persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, intreprinderile familiale, SRL-urile, ce detin autoturisme, autoutilitare usoare sau autospeciale usoare, cu o vechime de cel putin opt ani si inmatriculate in Romania, pot depune dosarele pentru primirea primei de casare si a ecobonusului, sub forma ajutorului de minimis pentru "Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional". 

vezi tot articolul Postat la 15 Iunie 2016

1 iunie - Ridicarea restrictiilor de munca din Elvetia

vezi tot articolul Postat la 15 Aprilie 2016

Impozit pe terenurile de sub imobile - Noul Cod Fiscal

vezi tot articolul Postat la 13 Aprilie 2016