Cat de important este domeniul web in protectia unei marci?

Am decis sa scriem despre importanta unui domeniu web in economia protectiei unei marci intrucat vremurile s-au schimbat major, iar campaniile de comunicare se desfasoara, in cele mai multe cazuri, in mare proportie pe Internet.  

vezi tot articolul Postat la 18 Mai 2017

Contract cesiune drepturi de autor programe

Contract cesiune drepturi de autor programe Ai o comanda pentru un program, iar drepturile vor fi cedate beneficiarului. Ce trebuie sa prevada contractul de drepturi de autor?

vezi tot articolul Postat la 06 Aprilie 2017

Inregistrarea domenii web dispute internationale

Inregistrarea domeniilor web in mod abuziv au dus la dispute internationale de notorietate care au devenit precedent. DIn exemplele date, puteti desprinde concluzii si invata cum sa nu inregistrati o denumire. Daca aveti dubii, contactati-ne!

vezi tot articolul Postat la 28 Martie 2017

Inregistrare domenii web

Cum inregistrezi un domeniu web? Care este procedura si ce dispute apar la inregistrarea unui domeniu web? Ti-ai infiintat o afacere, ai facut un plan, iar urmatorul pas este sa inregistrezi un domeniu web, doar stii ca fara prezenta online nu existi. In continuare afli tot ce trebuie stiut despre inregistrarea domeniilor web romanesti.

vezi tot articolul Postat la 20 Martie 2017

Cine detine drepturile pentru un program?

Programele software au devenit mecanisme generatoare de profit, iar dreptul de exploatare poate fi subiect de disputa legala. Spre exemplu, ati avut o idee geniala, v-ati unit trei asociati intr-o firma sa creeati un program, iar fiecare contribuie cu partea sa: unul financiar, altul se ocupa de marketing si unul dintre asociati creeaza programul. Cine detine drepturile asupra acelui program?

vezi tot articolul Postat la 16 Martie 2017

Avocat drepturi autor programe software

Avocat drepturi autor programe software Avocatul in drepturi autor programe software a devenit la fel de important precum meseria de programator pentru ca drepturile trebuie protejate. Cunoaste-ti drepturile si obligatiile!

vezi tot articolul Postat la 25 Februarie 2017