Inregistrarea domenii web dispute internationale

Inregistrarea domeniilor web in mod abuziv au dus la dispute internationale de notorietate care au devenit precedent. DIn exemplele date, puteti desprinde concluzii si invata cum sa nu inregistrati o denumire. Daca aveti dubii, contactati-ne!

vezi tot articolul Postat la 28 Martie 2017

Inregistrare domenii web

Cum inregistrezi un domeniu web? Care este procedura si ce dispute apar la inregistrarea unui domeniu web? Ti-ai infiintat o afacere, ai facut un plan, iar urmatorul pas este sa inregistrezi un domeniu web, doar stii ca fara prezenta online nu existi. In continuare afli tot ce trebuie stiut despre inregistrarea domeniilor web romanesti.

vezi tot articolul Postat la 20 Martie 2017

Cine detine drepturile pentru un program?

Programele software au devenit mecanisme generatoare de profit, iar dreptul de exploatare poate fi subiect de disputa legala. Spre exemplu, ati avut o idee geniala, v-ati unit trei asociati intr-o firma sa creeati un program, iar fiecare contribuie cu partea sa: unul financiar, altul se ocupa de marketing si unul dintre asociati creeaza programul. Cine detine drepturile asupra acelui program?

vezi tot articolul Postat la 16 Martie 2017

Avocat drepturi autor programe software

Avocat drepturi autor programe software Avocatul in drepturi autor programe software a devenit la fel de important precum meseria de programator pentru ca drepturile trebuie protejate. Cunoaste-ti drepturile si obligatiile!

vezi tot articolul Postat la 25 Februarie 2017

Domenii web abuzive

Avocat domenii web - inregistrare abuziva Orice revolutie tehnologica vine cu parti bune, alte rele. Internetul pe de o parte este sursa tuturor rezolvarilor, iar domeniile web sunt sansa companiilor de a se promova. Ce se intampla cand au loc abuzuri? Ce inseamna abuz in rezervarea unui domeniu web?

vezi tot articolul Postat la 15 Februarie 2017

Avocat drepturi autor programe informatice

Internetul a devenit noua forma de proprietate, iar specializarea in avocat drepturi autor programe informatice  devine o necesitate. Expertiza profesionistului se extinde dincolo de granitele juridice. Avocatul care apara drepturile de autor pentru aplicatii Internet si mobil devine un consultant care intelege domeniul tehnologiei informatiei si necesitatile clientului. La ora actuala exista o singura Lege a drepturilor de autor pentru toate formele de creatie, inclusiv programe informatice. Abilitatea avocatului de a delimita si apara proprietatea intelectuala a clientului, specializarea acestuia, se impune ca o necesitate.

vezi tot articolul Postat la 06 Februarie 2017