Arhitectura

 Colegii nostri arhitecti formeaza o echipa dinamica si tanara specializata în proiectare si consultanta tehnica pentru proiecte de arhitectura, constructii civile, infrastructuri (drumuri, strazi, platforme, sistematizari verticale si lucrari de amenajarea intersectiilor), lucrari de arta si retele edilitare (canalizare pluviala si menajera).
Echipa de proiectare este formata din ingineri proiectanti experimentati în continua formare, pentru a fi la zi atât cu normele legale în vigoare, cat si cu ultimele noutati din domeniul proiectarii constructiilor.


Va oferim servicii de proiectare pentru toate fazele necesare (SF/DALI, AVIZE, PT, CS, DDE, DTOE) pana la obtinerea autorizatiei de constructie DTAC, inclusiv asistenta tehnica pe timpul lucrarilor de executie.
La cererea beneficiarului, asiguram si verificarea proiectului de catre un verificator atestat MLPAT, precum si solutii de proiecte integrate cu specialitatile adiacente (topografie, geotehnica si fundatii, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii de irigatii, peisagistica, etc.).