Modalitate de plata

Ca si mod de colaborare oferim clientilor nostri urmatoarele variante:

Abonament lunar pentru consultanta juridica si servicii juridice, exceptand reprezentarea si asistarea in instanta, in limita a 20 ore/luna iar pretul abonamentului este 400 de euro. Detalierea activitatii care va face obiectul abonamentului si informatiile suplimentare vor fi cuprinse intr-un contract incheiat intre compania noastra si client.

Abonament lunar pentru companii nou infiintate cu un volum redus de activitate. In acest sens, va oferim consultanta juridica si servicii juridice, exceptand reprezentarea si asistarea in instanta, la pretul de 170 de euro. Serviciile care vor fi cuprinse in abonament, vor fi detaliate intr-un contract incheiat intre compania noastra si client.

Ora de consultanta este de 50 euro.

In situatia in care se depaseste numarul de ore mentionat in tipul de abonament respectiv, plata suplimentara se va efectua conform pretului de consultanta pe ora mentionat mai sus, respectiv 50 de euro.

Pentru serviciile juridice care necesita relationarea cu Registre ale Comertului de pe intreg teritoriul Romaniei, plata se va stabili in functie de nevoile clientului, pornind de la suma de 40 euro.

Punem la dispozitia clientilor nostri serviciu de completare formulare necesare diferitelor activitati de inregistrare si/sau modificare la Registrul Comertului, precum si la alte autoritati administrative (vezi Sectiunea Formulare).

Pentru celelalte tipuri de servicii se va stabili o intalnire la sediul companiei noastre, urmand a se  incheia un contract si a se stabili pretul in functie de complexitatea spetei prezentate.

*Taxa de urgenta

In situatia in care doriti furnizarea de servicii in regim de urgenta (redactari acte, infiintari societati, opinii juridice, inregistrari opere ORDA, inregistrari marci, desene, modele la OSIM, OHIM etc.), noi percepem pe langa pretul stabilit in contract, o taxa suplimentara in cuantum de 50 euro.

*Fidelizare

Deoarece ne dorim sa stabilim o relatie contractuala de lunga durata cu clientii nostri bazata pe profesionalism, va oferim servicii de fidelizare. Mai multe detalii va punem la dispozitie in cadrul unei intalniri programate la sediul companiei noastre.

*Deplasare

Deplasarea la sediul clientului in interiorul municipiului Bucuresti, se taxeaza cu 35 de euro.

*Plata serviciilor prestate nu se restituie.